Antonu zlato, Patrik samo navijač

Prije 15-ak dana činilo se kako će hrvatski treneri bez teškoća početkom ožujka moći izvesti veslačice i veslače na vodu. No, sada je to nemoguća misija i pripreme se nastavljaju na suhom. Gotovo cijela Hrvatska okovana je snijegom, polarna hladnoća ledi krv u žilama i veslači ostaju na čekanju. Voda je daleko, a trenutačna realnost su treninzi u dvorani (veslaonici)... Piše danas Glas Slavonije.

Opširnije...

Croatia indoor Rijeka 2018.

U odličnoj organizaciji VK »Jadran« i Hrvatskog veslačkog saveza u Sportskoj dvorani Zamet u Rijeci održano je Otvoreno prvenstvo Hrvatske - CROATIA INDOOR 2018., jedno od tri veslačka natjecanja u Hrvatskoj uvršteno i u kalendar svjetske veslačke federacije FISA-e. Iktusovi Anton Lončarić osvojio zlato, a Aria Cvitanović srebro među juniorima/juniorkama.

Opširnije...


Krešimir Ižaković: Uzeo bih stanku, ali previše je oko mene darovite djece

Krešimir Ižaković ponio je titulu najboljeg trenera Osijeka u prošloj godini. "Nikakvi pravilnici ne mogu me uvjeriti da braća Lončarić nisu zaslužila titulu", izjavio je za Glad Slavonije. Autor teksta Ivana Liović, fotografije Gojko Mitić, objavljeno 14. veljače 2018. godine.
Opširnije...