Iktusu tek osmo mjesto na državnome prvenstvu

Proteklog je vikenda (6. do 8. srpnja 2018.) održano Prvenstvo Republike Hrvatske u veslanju i to onaj dio u kojem su sudjelovali juniori i kadeti. Nakon seniorskog dijela prvenstva Iktus je bio 4., a nakon juniorsko-kadetskoga pao je na ukupno 8. mjesto.

Opširnije...

Otvoreno prvenstvo Vojvodine na Paliću

Veslačice i veslači Iktusa nastupili su na tradicionalnoj regati na jezeru Palić koja je, među ostalim, poslužila kao dio priprema za predstojeće Prvenstvo Hrvatske u veslanju za kadete i juniore koje se održava sljedećeg vikenda u Zagrebu (7.-9. srpnja 2018.). 

Opširnije...

Brojne medalje za Iktusove veslače na Bledu

Na Bledskom jezeru prošlog je vikenda (15. do 17. lipnja 2018. godine) održana 63. Međunarodna veslačka regata. Iktus je u ekspediciju u Sloveniju poslao Ariju Cvitanović, Ivana-Antu Grgića te Patrika i Antona Lončarića uz trenera Krešimira Ižakovića.

Opširnije...

Grgić u reprezentativnom četvercu bez za mlađe seniore

Ivan-Ante Grgić od ove je godine mlađi senior koji se pronašao među mladim veslačima, članovima hrvatske izborne vrste. Trenutačno je student prve godine Odjela za matematiku na osječkom Sveučilištu Josipa Jurja Strossmayera, no studentske obveze za sada ne ometaju njegovu veslačku karijeru- redovito i naporno trenira te putuje na velika natjecanja. Vratio se s velike regate u Ratzeburgu. 

Opširnije...