Termini upisa u školu veslanja

Vrijeme upisa u školu veslanja: ponedjeljkom, utorkom i četvrtkom u 19 sati i 30 minuta u prostorijama kluba na Šetalištu kardinala Franje Šepera 1. D. Radno vrijeme tajništva kluba je ponedjeljkom, srijedom i petkom od 9 do 10,30 sati. Jednokratna upisnina za školu veslanja iznosi 150 kuna, a i mjesečna članarina je 150 kuna.

Sve informacije o upisima možete dobiti i kod trenera:

ADAM GALOVIĆ  095 584 8524

Veslački klub Iktus posebnu pozornost poklanja radu s mladima i odgoju novih veslača te nastavku bogate sportske i veslačke tradicije u gradu na Dravi u kojem su odrasli brojni uspješni veslači i veslačice.

Veslanje je prepoznatljiv sport u kojem djeca nauče samosvjesno realizirati želje i mogućnosti. Zalaganjem na treningu u prvim mjesecima treniranja uočavaju se pozitivni pomaci u odnosu prema radu, okolini i drugim životnim vrijednostima. Zdravstveni aspekt je nemjerljiv u odnosu na današnji ritam života većine djece u kojem nema igre niti fizičkih aktivnosti. Redovito treniranje jača djetetovu osobnost i samopoštovanje i ciljano se djeca formiraju u samosvjesne, odgovorne i sposobne natjecatelje- veslače. Tijekom godina djelovanja veslačice i veslači Iktusa osvojili su niz istaknutih hrvatskih i svjetskih odličja. Kruna vrhunskog rada u klubu je srebrna olimpijska medalja Davida Šaina koju je osvojio u hrvatskom četvercu na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine.