Brust zamjenjivao Ižakovića

Kao što je poznato, na nedavnoj izbornoj sjednici Skupštine za dopredsjednika Veslačkog kluba Iktus izabran je Davor Brust, koji je dosad obnašao funkciju predsjednika Skupštine.

S koliko je entuzijazma taj nekadašnji veslač i ne tako davno godinama jedan od trenera prihvatio novu dužnost, uvjerili smo se minulih dana. Naime, budući da žele izbjeći neke lani uočene propuste, u društvu “narančastih” odlučili su nadomjestiti odlazak glavnog trenera Krešimira Ižakovića na pripreme s najboljim iktusovcima kad su ostali veslači iz mlađeseniorskog uzrasta ostajali bez odgovarajućeg nadzora.

– Posljednjih devet dana vodio sam pripreme naših mlađih seniora, na kraju smo obavili i odgovarajuća testiranja, a rezultate ću predočiti njihovom treneru Ižakoviću koji se vratio s priprema u Zatonu, obavijestio nas je Brust.

Pod njegovim nadzorom tih devet dana trenirali su mlađi seniori Dino Belić, Antonio Perić, Nedjeljko Rado, Kristijan Landeka, Oliver Kandrać, Domagoj Petanjak, Swen Sabolić i Dominik Matijević.

Dragutin Kerže, Glas Slavonije 17. prosinca 2013. godine