Četverci se s Peruče preselili na Jarun

Sve je bliže Svjetsko veslačko prvenstvo, koje će se od 25. kolovoza do 1. rujna održati u Chungju, gradu u Južnoj Koreji. Kao što je poznato, u svjetskoj eliti nastupit će i dvije najbolje hrvatske posade, proslavljeni četverac na pariće i tek ove godine ukomponiran četverac bez kormilara.

Srebrni olimpijci David Šain, Valent i Martin Sinković te Damir Martin s trenerom Nikolom Bralićem završili su prekjučer naporne trotjedne pripreme na jezeru Peruča kod Sinja i nastavili treninge na zagrebačkom Jarunu. Istim ritmom vježbali su na Peruči i rimenaši Ante Janjić, Vjekoslav Kolobarić, braća Branko i Marin Begović pod nadzorom Krešimira Ižakovića, koji su također nastavili pripreme na zagrebačkom jezeru.
Budući da su u tijeku završne pripreme, naši aduti za Chungju imat će samo dan predaha, u nedjelju, kad će kod kuće, u Osijeku (Šain, Janjić, Kolobarić), Zadru (Begovići) i Zagrebu (Sinkovići i Martin), promijeniti potrebne stvari jer već prvog dana sljedećega tjedna u Zagrebu počinje odbrojavanje uoči dalekog leta za Južnu Koreju.
D.Kerže, Glas Slavonije (10. kolovoza 2013.)