FOTO Iktusov Trofej Beograda

Kandrac Petanjak

Na međunarodnoj veslačkoj regati Trofej Beograda 2013. Iktusovci ubrali četiri trofeja – zlato, dva srebra i broncu! Osječki veslački klub predstavljali juniori i kadeti te samo jedna seniorka – Maja Čavlović. Najsjajniji beogradski trofej osvojio dvojac juniora- Oliver Kandrać i Domagoj Petanjak.

Beogradsko natjecanje u susjednoj je zemlji značajno zbog plasiranja tamošnjih juniora na Europsko prvenstvo te su tako dobili četiri ekipe koje su postigle normu ili plasman koji im je omogućio odlazak u Minsk krajem svibnja. Uz srpsku veslačku elitu na natjecanju su bili zagrebački klubovi Trešnjevka, Mladost i Jarun, osječki Iktus te nekoliko predstavnika Makedonije, Bugarske i Kuvajta.

Osječki juniorski dvojac Oliver Kandrać i Domagoj Petanjak osvojio je zlatno odličje, a srebrna seniorka Maja Čavlović i kadetkinja Aria Cvitanović u samcima. Patrik i Anton Lončarić u dvojcu na pariće osvojili su brončane medalje. Uz njih su u Beogradu još nastupili dvojac na pariće juniorki Ane Zobundžije i Teute Stojaković te kadeta Marka Iže i Ivana Ante Grgića. Snage su odmjeravali i juniorski četverac (Robert Kralik, Swen Sabolić, Borna Srb i Dominik Matijević) te Dino Steiner i Antonio Šubarić u dvojcu.

Više fotografija pogledajte na našoj Facebook stranici ili dolje u nastavku. Rezultate utrka u kojima su nastupali Iktusovci pogledajte OVDJE.