Miholjska regata – 29. rujna 2019. godine

Na sjednici Predsjedništva Veslačkog kluba Iktus održanoj 3. rujna dogovoreno je kako će se ovogodišnja Miholjska veslačka regata u Osijeku održati 29. rujna. Na Dravi se i ove godine očekuje velik broj veslačica iveslača iz prijateljskih klubova. Predsjednik regatnog odbora ove je godine Vladimir Krajnović.

Tajnik VK Iktusa Darko Radmanić uputio je raspis regate svim klubovima i očekuje se kako će oni pto prije uzvratiti prijavama veslačkih posada. Ove će godine natjecanja krenuti nešto ranije, od 9 sati i 30 minuta, regatni će se odbor sastati na dan regate (29. rujna) u 8 sati, a suci u 8 sati i 30 minuta. Nakon svake utrke bit će organizirana podjela medalja, čim osvajači napuste stazu i spreme čamce.

Svake se godine u Osijeku ne Miholjskoj regati pojavi više od 200 veslačica i veslača iz 15-ak klubova iz Hrvatske, Slovenije, Mađarske i Srbije i tako će zasigurno biti i ove godine. Uprava kluba također očekuje potporu sponzora, Grada Osijeka i Osječko-baranjske županije i dolazak brojne publike na osječku Promenadu koja će pratiti veslačke utrke, ali i uživati u delicijama i druženju koje organiziraju roditelji Iktusovaca uz potporu kluba.