Počinje nova sezona u školi veslanja

U ponedjeljak, 5. rujna 2016. godine, počinje nova školska godina i u Veslačkom klubu Iktus. Riječ je, naravno, o novoj sezoni u školi veslanja. Upisi su još uvijek mogući.

Iako su se prijave za upis u školu veslanja i sami upisi održavali tijekom ljeta, još uvijek nije kasno za upis djece u školu veslanja u Iktusu. Kako je izvijestila trenerica i voditeljica škole veslanja, Jasminka Kraljević Čolić, ove se školske godine upisuju ponajprije djeca rođena 2003., 2004., 2005. i 2006. godine. Ona podsjeća kako škola veslanja traje devet mjeseci, do 30. lipnja, a mjesečna članarina iznosi 150 kuna. Treninzi se održavaju u veslačkom domu VK Iktus na Šetalištu kardinala Franje Šepera bb. Uvjet je da su djeca naučila plivati, a sve pojedinosti o treninzima, terminima i potrebnoj sportskoj opremi novi će članovi doznati “u hodu”.

Treninzi u školi veslanja održavaju se svakog ponedjeljka, utorka i četvrtka u jutarnjem terminu od 9,30 sati i poslijepodnevnom terminu od 18 sati. Terimini treninga prilagođavaju se školskim obvezama djece. Tijekom prvih treninga moguće je upisati i novu zainteresiranu djecu.