Škola veslanja i upisi tijekom praznika

Posebni termini treninga i upisa u školu veslanja u Veslačkom klubu Iktus tijekom zimskih školskih praznika.

Voditeljica škole veslanja u VK Iktusu Jasminka Čolić Kraljević izvijestila nas je kako je tijekom školskih praznika uveden poseban režim treniranja u školi veslanja. Istaknula je kako su zimski školski praznici idealno vrijeme za upis u školu veslanja, a dobrodošli su svi dječaci i djevojčice stari 11 i više godina. Upisi u školu veslanja tijekom školskih praznika su ponedjeljkom, utorkom i četvrtkom u 9 sati u klubu (Šetalite kardinala Franje Šepera bb) i zainteresirani roditelji i djeca trebaju se samo javiti trenerici Jasminki Čolić Kraljević. Najčešće pitanje vezano za upise je cijena pa ćemo istaknuti kako je ona nepromijenjena- upis košta 150 kuna jednokratno, a svaki sljedeći mjesec škole veslanja košta 100 kuna. Detalje o školi veslanja potražite na našoj web stranici (VK Iktus, upisi…) ili osobno u razgovoru s trenerima.

Treninzi u školi veslanja tijekom praznika počinju u 9 sati ponedjeljkom, utorkom i četvrtkom.

U isto vrijeme počinju i zimski treninzi za najmlađe kategorije veslača koji nakon treninga u klubu svakodnevno odlaze u sportsku dvoranu Osnovne škole Antuna Mihanovića u 12 sati.

Kada u siječnju počne nastava vratit će se stari termini upisa u školu veslanja (utorkom, četvrtkom i subotom u 10 sati i četvrtkom u 16 sati u prostorijama kluba). Tijekom školske godine škola veslanja održava se u Iktusu ponedjeljkom, utorkom i četvrtkom od 9 sati (za djecu koja isu na nastavu poslijepodne), odnosno u 16 sati (za djecu koja idu ujutro u školu).