Skupština VK Iktus u nedjelju, 24. studenoga

Na sjednici Predsjedništva VK Iktus, koja je održana u subotu, 16. studenoga, dogovoreno je kako je sjednica Predsjedništva Veslačkog kluba Iktus biti održana u nedjelju, 24. studenoga 2013. godine s početkom u 9 sati u klupskim prostorijama. 

U klubu će na oglasnoj ploči biti objavljena pravila po kojima će se održati sjednica predsjedništva te objašnjenje tko sve može glasovati na sjednici. Ukratko, pravo glasa na sjednici imat će svi punoljetni aktivni veslači i veslačice (članovi kluba) koji redovito plaćaju članarine, svi članovi klupskih tijela te veterani koji su također članovi i redovito podmiruju obveze prema klubu. Birat će se novi predsjednik kluba, dopredsjednici, predsjednik Skupštine i novo Predsjedništvo. Čut ćemo i izvješća o radu kluba, sportskog odjela i trenera te analizu nastupa na ovogodišnjim natjecanjima.

Po prvi put VK Iktus će proglasiti zaslužnim članovima četvoricu veslača koji su ostvarili zapažene uspjehe na Olimpijskim igrama, a predviđeno je da ove godine počasnim članovima bude proglašena prva skupina članova koji su svojim radom pridonijeli ugledu Iktusa.