Vukovar- regata Sv. FIlipa i Jakova

U povodu Dana grada Vukovara i blagdana njegovih zaštitnika – Svetih Filipa i Jakova održana je tradicionalna veslačka regata na Dunavu. Među desetak klubova nastupili su i veslači i veslačice Iktusa. Pogledajte galeriju fotografija i popis osvojenih mjesta.

 

Iktusovce su u Vukovar poveli treneri Jasminka Kraljević Čolić i Tomislav Oršolić koji su izrazili zadovoljstvo osvojenim odličjima, ali i ozračjem regate koja je bila mnogima zapravo prvo ovogodišnje natjecanje. Uglavnom se se predstavili mlađi članovi Iktusa, ali smo mogli vidjeti i naše odlične seniore- Vjekoslava Kolobarića i Ivana-Antu Grgića u dvojcu bez kormilara. Trener Tomislav Oršolić poveo je u Vukovar i svoje najbolje juniorke i kadetkinje iz Draža.

Zlatne medalje: Ivan-Ante Grgić i Vjekoslav Kolobarić  (2- SM), Luka Peljušić, Luka Barić, Borna Mršić i Matej Dokletal (4- JMB).

Srebrne medalje: Marin Kovač (1xJMB), David Jug i Ivor Janković (2x KMA), Luka Jović i Frano Škojo (2xJMB), Ines Markulak i Luna Keretić (2xJWB), Karlo Krstić, Lovro Roguljić, Ante Galić i Matko Tomac (4xKMA).

Brončana medalja: Bruno Bašić i Marin Kovač (2xSM).

5. mjesto: Lara Brdarić i Ena Tadić (2xKWA), 6. mjesto: Bruno Bašić (1xJMA), 7. mjesto: Dunja Primožić (1xKWA).

Nastupile su i mlade djevojke Veslačkoga kluba Baranja iz Draža koje trenira Iktusov trener Tomislav Oršolić te ostvarile zapažene nastupe- prije svega Mirna Gujčič koja je osvojila drugo mjesto u konkurenciji A juniorki u skifu, dok su četvrte bile Tina Balaž i Tena Grgić u dublu A kadetkinja.

 

Facebook galerija